Servicii foto

Ce servicii foto ofer

Serviciile foto pe care le ofer in Timisoara si tara sunt: fotograf pentru nunta, fotograf pentru botez, albume de familie, dar si pentru conferinta, petreceri, banchete sau zile onomastice.

Ce cuprind serviciile foto

Fie ca aveti nevoie de un fotograf de nunta sau botez, eu pentru serviciile foto ma deplasez la casa clientului, biserica sau sala de evenimente unde va avea loc ,,spectacolul,,

De unde sunt si unde pot ajunge

Sunt din Timisoara si cu serviciile foto ma pot deplasa si in Arad, Cluj, Oradea etc. Trebuie doar sa va doriti un fotograf profesionist pentru nunta sau botez si eu intru in ,,scena,,

197

Clientii multumiti sunt cartea mea de vizita. Fie ca vorbim de pozat la nunta, botez etc, mereu sunt un fotograf profesionist.

2600

Vorbim de 2600 ore lucrate ca si fotograf profesionist de nunta, botez, petreceri, aniversari, conferinte sau alte tipuri de evenimente.

50000

Am facut peste 50000 de poze, iar acest lucru este o mandrie pentru orice fotograf care este prezent la o nunta, botez sau orice tip eveniment.

197

197 de proiecte (nunti, botezuri, petreceri etc) duse la bun sfarsit cu implicare, daruire, efort, drag si spun ca sunt fotograf profesionist.

Fotograf de nunta

Daca doriti un fotograf de nunta profesionis, inventiv, cu imaginatie, serios si promp eu sunt fotograful ideal. Si am anticipat ca vei zambi cand citesti aceste randuri pentru ca anticipez acest lucru. Cand ne vedem sa stabilim detaliile?

Fotograf de botez

Pe langa faptul ca sunt un apreciat fotograf de botez, sunt si tata de fata. Ador sa surprind zambetul micutilor, sa redau in fiecare poza bucuria celor prezenti la botez, dar mai presus de toate sa ofer o amintire transpusa in imagini.